Vodafone verlengen 2017-07-20T08:42:19+00:00

Vodafone verlengen

Vind de beste verlengdeals van Vodafone!

Loopt je Vodafone abonnement binnen nu en 4 maanden af? Verleng dan heel eenvoudig je abonnement via GoedkoopsteSimOnlyDeals.nl

vodafone verlengen

Abonnement bij Vodafone verlengen?

Dan ben je op de juiste plek. Op Goedkoopstesimonlydeals.nl vind je de beste deals om jouw Vodafone abonnement te verlengen. We vergelijken namelijk elke dag alle aanbiedingen van de bekendste providers van Nederland, zodat jij de beste deal kunt vinden. Je abonnement bij Vodafone verlengen is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Vanaf vier maanden voor het aflopen van jouw huidige (sim only) abonnement, krijg je de mogelijkheid om het Vodafone abonnement te verlengen. Als je ervoor kiest om het abonnement te verlengen, wordt je beloond met aantrekkelijke kortingen. Hierdoor kun je maandelijks nog meer besparen op jouw telefoonkosten.

Het voordeel van het verlengen van jouw Vodafone abonnement:

  • geen aansluitkosten
  • nummerbehoud
  • extra kortingen t.o.v. een regulier abonnement met toestel
  • snel geregeld
  • maandelijks vele euro’s besparen, soms tot wel enkele tientjes per maand in vergelijking met een regulier abonnement met toestel.

Gebruik onze Sim Only vergelijker om het beste Vodafone abonnement te vinden. Geef het aantal gewenste belminuten, internet data/MB’s en SMS gebruik in, en de best passende deals worden getoond.

Informatie over Vodafone

Vodafone is één van de grootste telecomproviders wereldwijd. Ook in Nederland is Vodafone één van de grootste providers met een uitgebreide dekking en overal goed bereikbaar.

Vodafone Start, Smart, Red of Black

Vodafone heeft abonnementen voor verschillende soorten gebruikers.

Start: dit abonnement is geschikt voor de beller die af en toe wil kunnen bellen, sms’en en af en toe internetten?
Smart: dit abonnement is geschikt voor de regelmatige beller en internetter. Met Smart kun je zonder problemen internetten en bellen.
Red: dit abonnement is geschikt voor de beller die veelvuldig gebruik maakt van internet, vaak belt of video’s streamt. Met Red kun je onbeperkt bellen en krijg je 1,5 GB internetdata.
Black: dit abonnement is voor de grootverbruiker. Onbeperkt bellen en heel veel data tot je beschikking, zelfs in het buitenland.

Vodafone BloX

Met Vodafone BloX maakt Vodafone het mogelijk om eenvoudig extra diensten toe te voegen aan je abonnement wanneer dat nodig is. Ga je op vakantie en wil je in het buitenland ook online zijn? De Vodafone BloX zet je eenvoudig uit en aan op ieder moment. Met BloX Beperkt Internet verlaag je je internetsnelheid als je door je databundel heen bent. Zo voorkom je buitenbundelkosten en kun je toch blijven internetten.

Reis Dagbundel Wereld

Met de Internet op Reis Dagbundel Wereld kun je ook in het buitenland lekker blijven internetten, zonder dat er WiFi in de buurt is. De bundel wordt automatisch geactiveerd als je je telefoon gebruikt in het buitenland. Voor € 5,- per dag krijg je 30 MB data. Gebruik je je bundel een dag niet, betaal je die dag ook niets. Mooi meegenomen. Ga je over je bundel van 30 MB heen, dan geldt er een buitenbundeltarief van € 1,- per MB.

Vodafone NEXT

Hoe handig. Vodafone bied je vier maanden de tijd om te wisselen van telefoon. Je betaalt alleen het restbedrag zonder bijkomende kosten. Zelfs bij een sim only kun je na twee maanden wisselen naar een abonnement met toestel. Gaat je smartphone onverhoopt kapot, dan kun je het abonnement wisselen. Geen probleem bij Vodafone.

Vodafone en Ziggo

Ben je klant bij Ziggo en Vodafone? Dan krijg nog meer korting! Bekijk voor meer informatie op www.vodafone.nl