Telfort verlengen 2017-07-20T08:42:05+00:00

Telfort verlengen

Vind de beste verlengdeals van Telfort!

Loopt je Telfort abonnement binnen nu en 4 maanden af? Verleng dan heel eenvoudig je abonnement via GoedkoopsteSimOnlyDeals.nl

telfort verlengen

Mag je jouw abonnement bij Telfort verlengen?

Dan ben je op de juiste plek. Op Goedkoopstesimonlydeals.nl vind je de beste deals om jouw Telfort abonnement te verlengen. We vergelijken namelijk elke dag alle aanbiedingen van de bekendste providers van Nederland, zodat jij de beste deal kunt vinden. Je abonnement bij Telfort verlengen is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Vanaf vier maanden voor het aflopen van jouw huidige (sim only) abonnement, krijg je de mogelijkheid om het Telfort abonnement te verlengen. Als je ervoor kiest om het abonnement te verlengen, wordt je beloond met aantrekkelijke kortingen. Hierdoor kun je maandelijks nog meer besparen op jouw telefoonkosten.

Het voordeel van het verlengen van jouw Telfort abonnement:

  • geen aansluitkosten
  • nummerbehoud
  • extra kortingen t.o.v. een regulier abonnement met toestel
  • snel geregeld
  • maandelijks vele euro’s besparen, soms tot wel enkele tientjes per maand in vergelijking met een regulier abonnement met toestel.

Gebruik onze Sim Only vergelijker om het beste Telfort abonnement te vinden. Geef het aantal gewenste belminuten, internet data/MB’s en SMS gebruik in, en de best passende deals worden getoond.

Telfort is een van de weinige providers waar je jouw internet MB’s en belminuten mag meenemen naar de volgende maand. Ze zijn maar liefst drie maanden houdbaar. Ideaal! Als je de ene maand minder verbruikt, dan kun je de komende twee maanden er gebruik van maken als dat nodig is.

Telfort biedt standaard supersnel 4G internetsnelheid bij alle internetbundels en onbeperkt sms’en. Zij maken gebruik van het KPN netwerk, wat een zeer stabiele dekking oplevert.

Ook fijn om te weten is dat na afloop van je contract, je hetzelfde maandbedrag blijft betalen. Dit wordt dus niet ineens verhoogt.