Loading...
Sim only verlengen 2017-07-20T08:38:42+00:00

Voordelen van verlengen:

Sim only verlengen

Sim Only verlengen?

Het voordeel van een Sim Only abonnement is dat je goedkoper kunt bellen in vergelijking met een abonnement met toestel. Jaren geleden bestond de Sim Only helemaal nog niet. Toen kon je alleen een abonnement afsluiten in combinatie met een telefoon. Maar tegenwoordig hoort een Sim Only verlengen bij de standaard mogelijkheden. Omdat de meeste smartphones tegenwoordig simlock vrij zijn, kan de Sim Only in elke smartphone geplaatst en gebruikt worden. Daarnaast biedt een Sim Only je al snel een maandelijkse besparing op van tot wel 70% van de reguliere abonnementskosten.

Waarom een Sim Only verlengen?

Er zijn meerdere redenen te benoemen om jouw bestaande Sim Only abonnement te verlengen. Als bestaande klant krijg je vaak extra kortingen als je jouw Sim Only abonnement verlengt, omdat de provider jouw als klant wil behouden. Providers zijn juist blij met jou, omdat als je een Sim Only abonnement afneemt, ze geen toestel hoeven te financieren. Hierdoor kan de provider een hogere korting geven op abonnementskosten.

Ben je tevreden over jouw Sim Only abonnement, overweeg dan deze te verlengen zodat het je nog meer geld kan besparen. Breng jouw bel- en internetgedrag in kaart (je kunt dit opvragen bij jouw provider) en maak een inschatting of je meer of minder zal bellen, internetten, whatsappen etc. Bekijk dan eens goed of het huidige Sim Only abonnement nog past bij jouw behoeften of dat een grotere bundel meer ruimte bied. Vaak heb je voor een paar euro meer al veel meer belminuten en/of MB’s tot je beschikking.

Met slechts enkele muisklikken heb je de verlenging zo geregeld en kun je weer maximaal profiteren van de korting die standaard wordt aangeboden! Doe er je voordeel mee!

Verlengen van bestaande abonnement naar Sim Only

Een veel voorkomende situatie is het verlengen van een bestaand regulier abonnement naar Sim Only. Omdat je al klant bent bij de provider en beschikt over een actief abonnement, kan het huidige abonnement eenvoudig worden verlengd in een Sim Only abonnement. Het is niet meer dan een wijziging in het contract, waarbij het tarief wijzigt en de nieuwe contractperiode wordt toegepast.

Verlengen naar maandelijkse contracten

Naast de reguliere Sim Only abonnementen, zijn er ook maandelijkse Sim Only abonnementen. Deze contracten zijn uitermate geschikt om te bepalen of een provider past bij jou. Deze maandelijkse Sim Only abonnementen worden stilzwijgend verlengt, zodat je het opzegt of een andere abonnementsvorm wenst. Als je besluit om een eenjarig of tweejarig Sim Only abonnement af te nemen, dan is dit eigenlijk een verlening en kan je dit voordeel opleveren.