Sim Only Vergelijken 2017-07-28T08:43:17+00:00

Sim Only Vergelijken

Zoek en vergelijk de goedkoopste sim only abonnementen van alle providers in Nederland

Sim Only vergelijken! Waarom?

De belangrijkste reden is: Geld besparen! Met behulp van onze vergelijker kun je in slechts enkele klikken de besparing op jou maandelijkse kosten voor een telefoonabonnement inzichtelijk maken. Op deze eenvoudige manier vind je het Sim Only abonnement dat past bij jou persoonlijke voorkeuren. Ga je verlengen of stap je over naar een andere provider met een aantrekkelijk aanbod. De keuze is aan jou!

 Budget

Sim Only vergelijken

Je bent opzoek naar een geschikt Sim Only abonnement en gaat ijverig op zoek naar de beste deal. Maar het vergelijken van de Sim Only abonnementen kan nogal overweldigend zijn, vooral door het grote aanbod van providers in Nederland. Merk jij dit ook? Gebruik dan deze tips om het vergelijken en vinden van de beste Sim Only een stuk eenvoudiger te maken.

Bel- sms- en internetgedrag

Het allereerste en misschien wel het belangrijkste aspect bij Sim Only vergelijken, is nagaan hoeveel je maandelijks belt, sms verstuurt en het werkelijke data (mobiel internet) dat je verbruikt. Het eenvoudigst is de historie van jou huidige abonnement bekijken via de website of app van de provider. Je hebt direct een goed beeld hoeveel je maandelijks kunt besparen op jouw huidige abonnement. Heb je op dit moment een abonnement met toestel en overweeg je over te stappen naar een Sim Only abonnement, dan zal je versteld staan hoeveel korting je krijgt, en dus maandelijks bespaart.

Maak je op dit moment gebruik van een prepaid simkaart? Bekijk dan eens hoeveel beltegoed je de afgelopen drie maanden hebt gekocht. Op basis van het totaalbedrag kun je aan de hand van de tarieven van je provider, uitrekenen wat je maandelijkse verbruik is. Gebruik deze gegevens in de vergelijker.

Nieuw abonnement of verlengen?

Loopt jou contractperiode bijna ten einde? Dan sta je voor de keuze om het contract te verlengen bij jouw huidige provider, als je tevreden bent natuurlijk. Ben je dat niet of wil je een betere deal sluiten, dan kun je overstappen naar een andere provider met wellicht betere voorwaarden en betere tarieven. Heb je op dit moment een abonnement met toestel, en functioneert deze nog prima? Overweeg dan eens om een Sim Only abonnement af te sluiten. Je zal verstelt staan welke besparing het je maandelijks kan opleveren.

Ben je benieuwd welke provider het beste aanbod heeft? Gebruik dan de vergelijker op deze pagina. Sim Only vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend. Jouw huidige Sim Only verlengen kan natuurlijk ook. Jouw huidige provider kan jou belonen met extra kortingen.

Voorwaarden providers

Of je nu het goedkoopste Sim Only abonnement of een regulier Sim Only abonnement hebt, elke provider hanteert zijn eigen voorwaarden bij een Sim Only abonnement. De meest gebruikelijke contractduur is een contractperiode van twee jaar, waarbij je kunt rekenen op extra hoge kortingen. Naast het tweejarige contract, heb je de keuze uit een eenjarig en maandelijks contract. Bij deze contracten zijn de kortingen vaak niet erg hoog. Het maandelijkse contract wordt steeds populairder. Je hebt controle over jou abonnement. Zo heb je alle vrijheid om over te stappen naar een andere provider of het abonnement aanpassen.