Sim only onbeperkt internet 2017-07-20T08:38:25+00:00

Sim Only Onbeperkt Internet

Geniet van ongekende vrijheid

Sim Only abonnement met onbeperkt internet, wat is het?

Onbeperkt internet op je smartphone geeft je enorme vrijheid. Thuis op de bank, op school of werk, tijdens visite of vakantie. Je bent overal verbonden met het internet. Geen limieten meer en onbeperkt Facebooken, Posten, Whatsappen, mailen, video’s streamen en meer.

Een aandachtspunt bij een abonnement Sim Only Onbeperkt internet, is dat het niet helemaal onbeperkt is. Veel telecomproviders bieden abonnementen aan met onbeperkt internet. In de ‘fair use policy’ van de provider is vaak een regel opgenomen dat inhoud dat een Sim Only abonnement met onbeperkt internet niet meer dan 5 tot 10 keer het gemiddeld verbruik in Nederland mag overschrijven.

Vraag je je af hoe dit bij jouw Sim Only onbeperkt internet geregeld is, bekijk dan de algemene voorwaarden en fair use policy even na of vraag het ons, zodat wij het voor je kunnen uitzoeken.

Welke providers bieden echt onbeperkt internet?

Op dit moment is Robin Mobile de enige telecomprovider die echt onbeperkt internet aanbiedt. Naast onbeperkt internet biedt deze provider ook onbeperkt bellen en sms’en.

Alle overige providers bieden een vorm van ‘onbeperkt internet’ aan die in de Fair Use Policy wordt beperkt. Ook zie je abonnementen met meer dan 5GB aan data wat ook erg veel is.

Hoeveel MB’s verbruik ik maandelijks?

Oké je wilt graag onbeperkt kunnen internetten op je smartphone, overal en altijd. Bekijk dan eens jouw internetgedrag. Hoeveel MB’s verbruik je maandelijks en verwacht je meer te gaan internetten als je kiest voor onbeperkt internet?

Bekijk ook naar jouw belgedrag en het aantal SMS’jes dat je maandelijks verzend. Als je dit helemaal in kaart hebt gebracht, weet je of een Sim Only Onbeperkt Internet echt iets voor je is. Je kunt dan een Sim Only abonnement gaan samenstellen via onze vergelijker.

Wanneer je een totaaloverzicht hebt gekregen van jouw bel- en internetgedrag dan raad ik je aan om dit naar boven af te ronden, zodat je altijd op ‘safe’ speelt. Zo kom je nooit meer buiten je bundel en krijg je aan het einde van de maand geen ongewenste rekening dat je moet bijbetalen. Het gebruik van internet en bellen buiten je bundel kost namelijk veel geld.

Tips bij het kiezen van een onbeperkt internetbundel

  • Bekijk het internet- en belgedrag. Hoeveel MB’s en belminuten verbruik je maandelijks. Pas wanneer je dit goed in kaart hebt gebracht, kun je de vergelijker instellen en de beste deal kiezen. Dit is belangrijk, omdat je een abonnement vaak voor één of twee jaar afsluit. Het zal zonde zijn als je een verkeerde overhaaste beslissing neemt. Switchen is vaak niet mogelijk.
  • Kies een abonnement dat nét boven je gemiddelde verbruik ligt. Zo kun je zorgeloos internetten en bellen, zonder dat je onverwachts een rekening krijgt voor het gebruik buiten je bundel.
  • Verwacht je dat jouw internet- en belgedrag gaat veranderen in de nabije toekomst? Kies dan voor een provider waar je kosteloos maandelijks je abonnement kunt aanpassen of opzeggen. Dit kan bijvoorbeeld bij Ben.