Sim only onbeperkt bellen 2017-07-20T08:38:02+00:00

Onbeperkt bellen, internetten en sms’en

Geniet van ongekende vrijheid

De vraag naar onbeperkt bellen of onbeperkt internet op je smartphone is sterk in vraag toegenomen. We zijn met z’n allen steeds meer en vaker online. We bellen, Whatsappen, sms’en en posten elke dag en dan wil je natuurlijk het allerbeste zonder limiet.

Om te zorgen dat je onbeperkt kunt bellen en internetten, hebben verschillende providers een abonnement met Sim Only onbeperkt bellen en internetten beschikbaar gesteld. Zo kun je de hele dag onbeperkt bellen en internetten, ongelimiteerd sms’en en Facebooken, Whatsappen en meer.

Wil je graag onbeperkt bellen en internetten zonder limiet? En ook nog eens lekker goedkoop? Kies dan voor een Sim Only Onbeperkt bellen abonnement.

De eerste providers die onbeperkt internet en bellen beschikbaar stelden waren Vodafone en KPN. Al snel volgenden Youfone, Simpel, Tele2 en Robin Mobile. Robin Mobile is een vrij nieuwe provider die alleen maar onbeperkt bellen, internet en sms aanbiedt.

Maar er is zoveel keus. Het kan gebeuren dat je door de verschillende abonnementen niet meer weet welk Sim Only onbeperkt bellen abonnement je moet kiezen.

Om dit proces een stuk makkelijker te maken, hebben we de beste Sim Only abonnementen met onbeperkt bellen voor je geselecteerd. Ook hebben we een selectie gemaakt van de beste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet en onbeperkt bellen.

Sim Only Onbeperkt bellen steeds populairder

Het belgedrag van de mens verandert sterk en snel. Jonge generaties bellen veel minder, omdat ze constant verbonden zijn met het internet. Om met elkaar te communiceren maken zij gebruik van gratis apps als WhatsApp, Facebook messenger of i-messege (iPhone). Hierdoor merken providers dat er minder gebeld wordt, dan in vroegere jaren en merken dit aan de inkomsten vanuit het bellen.

Telecomproviders willen het weer aantrekkelijk maken om meer te bellen en bieden nu abonnementen aan met onbeperkt bellen, vaak in combinatie met onbeperkt internet. Een voorbeeld is een Sim Only onbeperkt bellen abonnement, dat je volledige vrijheid geeft tegen, en een aantrekkelijke prijs betaald, omdat de provider jou een korting biedt.

Is onbeperkt bellen ook echt onbeperkt?

Onbeperkt bellen is helaas niet volledig onbeperkt. Er bestaan nog altijd telefoonnummers waarvoor je moet betalen. Dat is niet inbegrepen in het onbeperkt bellen. Ook bellen vanuit het of naar het buitenland valt hier niet binnen. Vaak kun je tegen een laag tarief een speciale bundel activeren, zodat je in het buitenland kunt bellen tegen een laag tarief.

Let op de Fair Use policy?

Dat onbeperkt bellen niet volledig onbeperkt is, heb je hierboven kunnen lezen. Maar de meeste providers maken ook nog steeds gebruikt van een “fair use”-beleid. Met behulp van de Fair Use policy wordt voorkomen dat iemand “misbruik” maakt van bijvoorbeeld een Sim Only onbeperkt bellen abonnement. Zij mogen bij misbruik de kosten in rekening brengen bij de veroorzaker. Dit is natuurlijk alleen in uiterste gevallen het geval en in werkelijkheid zal dit bijna nooit voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een situatie waarbij je 48 uur aaneengesloten met een vriend/vriendin belt. Dat wijkt dan zo ver af van het gemiddelde verbruik, dat het als opzet gezien wordt.