KPN Sim Only-abonnement 2017-07-28T20:07:13+00:00

KPN Sim Only Abonnement

Vind de beste Sim Only deals van KPN!

KPN Sim Only

Ben je op zoek naar een KPN Sim Only abonnement? Wij hebben alle abonnementen voor je geselecteerd. Vergelijk zelf de Sim Only abonnementen van KPN en vind de beste deal.

Met een KPN Sim Only bel je altijd tegen een vast laag tarief met je eigen telefoon.

KPN Sim Only

KPN heeft bij het ontwikkelen van de abonnementen gekeken naar het belgedrag van haar gebruikers. Op basis van het verschillende belgedrag is een onderverdeling gemaakt:

  • Budget
  • Basis
  • Zorgeloos

Budget abonnement

Het Budget Sim Only abonnement is echt abonnement waarbij je enkel de beschikking hebt over belminuten en/of sms’jes. Mobiel internet is bij dit abonnement niet mogelijk. Het Budget abonnement is geschikt voor mensen die af en toe bellen en/of een sms sturen. Het belangrijkste van de Budget Sim Only gebruiker, is het bereikbaar kunnen zijn in noodgevallen.

Basis abonnement

Het Basis Sim Only abonnement is geschikt voor iedereen die zo nu en dan zijn telefoon gebruikt voor bellen, smsen en mobiel internet. Jij vindt het geen enkel probleem als je een dag je telefoon niet bij je hebt. Met het Basis abonnement kun je altijd voordelig, bellen, smsen en internetten. Dit abonnement is als KPN Sim Only te verkrijgen of in combinatie met een toestel.

Zorgeloos

Het Zorgeloos Sim Only abonnement is geschikt voor iedereen die onafscheidelijk is met zijn mobiele telefoon. Het is jouw maatje en jullie doen alles samen: bellen, whatsappen, Facebook checken, berichten posten, muziek luisteren, series kijken, smsen. Kortom hét abonnement voor de grootverbruiker.

Bij het Zorgeloos abonnement kun je standaard onbeperkt bellen en sms’en en kun je gebruik maken van aantrekkelijke kortingen, zoals korting op je Spotify abonnement. Zelfs op vakantie kun je gebruik maken van jouw mobiele telefoon, want je abonnement is in heel de EU te gebruiken. Dit abonnement is als KPN Sim Only te verkrijgen of in combinatie met een toestel.

Abonnementen van KPN

KPN bied bij elk abonnement een landelijke 4G internet dekking aan. Hierdoor ben je verzekerd van razendsnel internet. Bij het afsluiten van een abonnement heb je de keuze tussen twee hoofd vormen: KPN Sim Only en KPN abonnement i.c.m. een toestel. Bij elk abonnement kun je het gewenste aantal internet MB’s, belminuten en sms samenstellen.

Waarom KPN

Uiteraard mag je verwachten dat alle sim only abonnementen van KPN geactiveerd worden op het nieuwe 4G netwerk van KPN. Inmiddels is KPN ook begonnen met de uitrol van 4G+. Dit laatste is een nog sneller mobiel netwerk, waarbij er snelheden behaald kunnen worden tot wel 225 Mbit/s. Het is te verwachten dat KPN eerst hun eigen bestaande klanten zal overzetten op deze snelle verbinding. Wie dus altijd op een innovatief en snel netwerk bereikbaar wil zijn kan het beste dan ook kiezen voor KPN. Je hebt misschien niet het meest voordelige sim only abonnement, maar als je al diensten van KPN afneemt kan dit voordeel zomaar hoog oplopen op welke rekening dan ook. Ook de extra diensten zoals Spotify maken KPN hierin toch weer een sterke sim only speler en dus zeker de moeite waard om te overwegen, zeker als je al klant van KPN bent!