Hollandsnieuwe 4G 2017-07-16T10:22:44+00:00

hollandsnieuwe 4G

Voor wie supersnel internet wil!

Hollandsnieuwe Goedkoopste Sim Only

hollandsnieuwe 4G internet – de voordelen

Bij hollandsnieuwe bieden ze je de vrijheid om alles zelf te beheren. Je bepaalt zelf of je gebruik maakt van supersnel 4G internet. Als je kiest voor 4G internet van hollandsnieuwe, dan maak je gebruik van supersnel internet. En dat biedt natuurlijk voordelen:

  • 4G internet elke maand aan- of uitzetten, afhankelijk van jouw internetgebruik
  • Supersnel foto’s en video’s bekijken met 4G internet van hollandsnieuwe
  • Maximale downloadsnelheid van 150 Mbps en de maximale uploadsnelheid 50 Mbps

Wat is 4G Internet?

4G internet is de standaard voor mobiel internet. Bijna elke provider biedt 4G internet aan. 4G mobiel internet is de opvolger van 3G internet hollandsnieuwe 4G betekent razendsnel internetten en betere dekking op sommige locaties.

Hoe snel is hollandsnieuwe 4G mobiel internet

Dat hollandsnieuwe 4G razendsnel kunt internetten weet je nu wel een keer. Maar het is toch fijn als je weet hoe snel razendsnel is.
Allereerst is het handig te weten dat hollandsnieuwe gebruikmaakt van het uitstekende netwerk van Vodafone. Hier is het dekkingspercentage in Nederland erg hoog. De maximale download snelheid is 150 Mbps en maximale upload snelheid is 50 Mbps.

De daadwerkelijke internetsnelheid kan afwijken. Dat heeft namelijk te maken met een aantal facturen, zoals locatie en telefoon. De meeste nieuwe smartphones hebben geen moeilijke om de internet snelheden te halen.

Ben je benieuwd of er in jouw woonplaats voldoende bereik is? Bekijk dan de dekkingskaart.

Is mijn smartphone geschikt voor hollandsnieuwe 4G?

Niet elke smartphone is geschikt voor 4G internet. Ben je benieuwd of jouw toestel geschikt is om gebruik te maken van razendsnel 4G internet? Controleer het op de speciale pagina ‘4G geschikte toestellen’.

Informatie over hollandsnieuwe

hollandsnieuwe is één van de grootste en snelst groeiende sim only providers van Nederland. hollandsnieuwe is populair onder consumenten en zakelijke gebruikers, omdat je uit één bundel kunt bellen, sms-en en internetten (ook buiten de bundel hetzelfde tarief). Daarnaast maakt hollandsnieuwe gebruik van het stabiele Vodafone netwerk. Op hollandsnieuwe.nl kun je terecht voor een los sim only abonnement, maar je vind er ook een geselecteerd aanbod van smartphones.

Wil jij ook gebruikmaken van supersnel 4G internet?

Bekijk dan de Sim Only deals mét hollandsnieuwe 4G internet op hollandsnieuwe.nl.