Goedkope telefoonabonnementen 2017-07-24T21:05:54+00:00

Goedkope telefoonabonnementen

Wil je lekker kunnen bellen en internetten voor een spot prijs? Dan zijn de goedkope telefoonabonnementen de beste keuze voor jou! En het is ook nog eens een slimme keuze, want de kortingen die je bijvoorbeeld krijgt op een goedkoop Sim Only abonnement zijn zeer aantrekkelijk. Op deze pagina vind je de goedkoopste telefoonabonnementen. Vind eenvoudig de beste deal!

 Budget

Op Goedkoopstesimonlydeals.nl vergelijken we dagelijks alle goedkope telefoonabonnementen bij alle bekende providers. Doordat wij dagelijks de prijzen checken, vind je bij ons altijd de goedkoopste telefoonabonnementen tegen de beste prijzen. Ben je op zoek naar een goedkoop abonnement? Wij hebben onze vergelijker ingesteld op prijs, zodat altijd de goedkoopste deals boven aan staan.

Welke goedkope telefoonabonnementen zijn er verkrijgbaar?

Je kunt telefoonabonnementen indelen in twee vormen. De eerste en zeer populaire optie is het Sim Only abonnement. Bij deze vorm ontvang en betaal je enkel voor de belminuten, sms’jes en internet MB’s. In tegenstelling tot de reguliere telefoonabonnementen, ontvang je bij een Sim Only abonnement geen toestel maar enkel een simkaart (als je overstapt naar een andere provider). Als je geen nieuw toestel nodig hebt of geen nieuw toestel wilt, dan is het Sim Only abonnement het goedkoopste telefoonabonnement voor jou.

En tweede vorm is een telefoonabonnement in combinatie met een toestel. Bij deze vorm maak je een keuze welk toestel je bij het abonnement wilt gebruiken. Het toestel is niet gratis, maar daar betaal je maandelijks een bepaald tarief voor. Deze vorm van telefoonabonnement is niet goedkoop, maar kan enige voordeel bieden als je een nieuw toestel nodig hebt.

Budget top 5

Aan de rechterzijde op deze pagina vind je de Top 5 Budget van goedkope telefoonabonnementen. We hebben een selectie gemaakt van goedkope abonnementen bij verschillende providers. Wil je je eigen Sim Only abonnement samenstellen? Gebruik dan onze Sim Only vergelijker. Deze heeft een direct koppeling met alle bekende providers van Nederland. Door gebruik te maken van de verschillende filters in de vergelijker, vind je eenvoudig alle goedkope telefoonabonnementen. De genoemde tarieven zijn per maand.